TOTAALCONCEPT

Renoveren is een kunst op zich, een discipline die Mosa BV tot in de puntjes beheerst. De ambachtelijke expertise waarmee we huizen bouwen passen we ook toe bij de renovatie van uw woning. Elke verbouwing wordt even zorgvuldig voorbereid en uitgevoerd als een nieuwbouwproject.

 

GEPERSONALISEERD

De restyling van uw woning of uw interieur, de uitbreiding van uw woon- of werkruimte, de vernieuwing van uw keuken of badkamer, uw woning aanpassen aan de nieuwe energienormen, … Welke renovatie u ook op het oog heeeft, Mosa BV staat garant voor correcte afspraken, een nauwgezette opvolging, een professionele na-service en de bijbehorende onderhoudswerken.

 

SERVICE

We streven naar heldere, all-in prijsoffertes zonder verrassingen achteraf. Met goede afspraken en de inzet van een gespecialiseerd team van ontwerpers, projectleiders, interieurarchitecten.

 

VAKMANSCHAP

Sinds 2009 realiseert Mosa Bv prachtige villaprojecten en appartementen van topkwaliteit. Een bouwpartner die zijn ervaring, zijn visie en zijn vakmanschap graag met u deelt. Om, samen met u, een woonproject te realiseren dat in alles de perfecte weerspiegeling is van uw woondynamiek en uw levensstijl.

Bij Mosa BV kiezen voor een rennovatie?

Waarbij wij zowel het exterieur als het interieur grondig aan bod laten komen. Wij begeleiden u volledig in het proces, van bij de ontwerpfase tot en met de oplevering, altijd rekening houdend met uw woonwensen én comfort.

Voor meer informatie over uw toekomstig Mosa BV project kunt u vrijblijvend een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek.

Neem contact met ons op via T +32 474 21 64 87 of mail info@mosabv.be