TOTAALCONCEPT

Renoveren is een kunst op zich, een discipline die Mosa BV tot in de puntjes beheerst. De ambachtelijke expertise waarmee we huizen bouwen passen we ook toe bij de renovatie van uw woning. Elke verbouwing wordt even zorgvuldig voorbereid en uitgevoerd als een nieuwbouwproject.

 

GEPERSONALISEERD

Of het nu gaat om het restylen van uw woning of interieur, het uitbreiden van uw woon- of werkruimte, het vernieuwen van uw keuken of badkamer, of het aanpassen van uw woning aan de nieuwe energienormen, bij Mosa BV kunt u rekenen op betrouwbare afspraken, zorgvuldige opvolging, professionele nazorg en bijbehorende onderhoudswerken. Welke renovatieplannen u ook heeft, wij staan garant voor een vakkundige aanpak en uitstekende service.

 

SERVICE

We streven naar heldere, all-in prijsoffertes zonder verrassingen achteraf. Met goede afspraken en de inzet van een gespecialiseerd team van ontwerpers, projectleiders, interieurarchitecten.

 

VAKMANSCHAP

Mosa BV is bedreven in alle bouwdisciplines, waardoor wij in staat zijn om het ideale project te realiseren. Wij bieden een totaaloplossing die zowel uw interieurinrichting als de vormgeving van uw bouwperceel omvat. Vanaf het ontwerpstadium worden interieurarchitecten en landschapsvormgevers nauw betrokken bij het project, zodat u verzekerd bent van een perfecte harmonie tussen binnen en buiten, tussen architectuur, interieur en de omgeving.

Bij Mosa BV kiezen voor een rennovatie?

Waarbij wij zowel het exterieur als het interieur grondig aan bod laten komen. Wij begeleiden u volledig in het proces, van bij de ontwerpfase tot en met de oplevering, altijd rekening houdend met uw woonwensen én comfort.

Voor meer informatie over uw toekomstig Mosa BV project kunt u vrijblijvend een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek.

Neem contact met ons op via T +32 474 21 64 87 of mail info@mosabv.be