VAKMANSCHAP

Sinds 2009 realiseert Mosa Bv prachtige villaprojecten en appartementen van topkwaliteit. Een bouwpartner die zijn ervaring, zijn visie en zijn vakmanschap graag met u deelt. Om, samen met u, een woonproject te realiseren dat in alles de perfecte weerspiegeling is van uw woondynamiek en uw levensstijl.

 

KWALITEIT

Of uw voorkeur uitgaat naar klassiek geïnspireerde architectuur of eerder naar de strakkere lijnvoering bij Mosa BV pakt elke stijl aan met dezelfde zin voor perfectie, dezelfde passie voor authenticiteit en dezelfde grondige kennis van zaken. U wordt vanaf dag één geadviseerd en begeleid door ons team dat uw project uitwerkt zoals u het in gedachten heeft. Bij Mosa BV werken wij tot in de details. Een detail is immers nooit zomaar een detail.

 

AUTHENTICITEIT

Bij Mosa Bv richten we op klasse, sfeer en persoonlijkheid.

 

TOTAALCONCEPT

Mosa BV werkt onder alle bouwdisciplines. Doordat wij van alle markten thuis zijn kunnen wij het ideale project realiseren. Een totaalproject met inbegrip van uw interieurinrichting en de vormgeving van uw bouwperceel. Interieurarchitecten en landschapsvormgevers worden vanaf de ontwerpfase bij het project betrokken, zodat u zeker kan zijn van een perfecte harmonie tussen binnen en buiten, tussen architectuur, interieur en de omgeving.

Bij Mosa BV kiezen voor een nieuwbouw project?

Waarbij wij zowel het exterieur als het interieur grondig aan bod laten komen. Wij begeleiden u volledig in het proces, van bij de ontwerpfase tot en met de oplevering, altijd rekening houdend met uw woonwensen én comfort.

Voor meer informatie over uw toekomstig Mosa BV project kunt u vrijblijvend een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek.

Neem contact met ons op via T +32 474 21 64 87 of mail info@mosabv.be